Бивш порно актьор сега е пастор: Имах всичко

 

Мъж, който изкара над един милион долара от порно, коренно промени прозвището си – стана пастор. Джошуа Брум е заснел над 1 000 филма за възрастни под псеводинима „Роко Рийд“.

Цели шест години той покорява една от най-доходоносните индустрии, но през 2012г. решава, че тази професия му нанася сериозно „емоционална травма“.

В свое изявление, публикувано по това време, Брум каза:

„Бих искал да заявя, че времето ми в индустрията за възрастни, вече е в своя край. Бих искал също така да кажа, че не съм и никога не съм бил гей, просто актьор“.

„Пенсионирам се, за да продължа напред.“

10 години по-късно Брум е проповедник.

„Буквално бях загубил представа кой съм. Всичко беше лъжа и измислица. Исках да сложа край на живота си, но нямах смелостта да го направя.“

„Повярвах на лъжата, че ако правя пари, ще бъда щастлив“.

„Направих повече от 1 милион долара. Пътувах навсякъде, където исках. Правих толкова секс, колкото си исках. Имах всичко, но се изведнъж животът ми се разпадна, защото беше пълен с отчаяние и нещастие“, разказва днес мъжът.

Повратната точка настъпила, когато се преместил от Лос Анджелис в Северна КАролина.

През 2014г. във фитнеса се запознал с бъдещата си съпруга Хоуп. Двамата излезли да потичат и Брум бил изненадан от факта, че момичето не го осъжда за миналото му.

След като се опознали, Хоуп поканила Брум на църква, където изведнъж почувствал духовно пробуждане.

Брум започнал да учи Божието слово, а през 2016г. с Хоуп се венчали. Двойката вече има трима синове. В момента Брум работи като пастор в баптистката църква Good News в Сидър Рапидс, Айова, а също така преподава и проповядва в цялата страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.