В САЩ са най-вманиачени по порното, но любимата им поза не е „каубойската“

Сн: Pixabay

Съединените щати са обявени за най-обсебената от порнографията страна в света, а проучване разкрива любимата сексуална позиция на американците.

Използвайки данни от прегледа на годината на Pornhub за 2021 г., експертите от уебсайта за мъжко здраве FROM MARS съставиха списък с най-развратните страни в света.
Експертите изследват и сравняват сексуалния живот и интересите на хората, за да помогнат да се определи кои термини, свързани със секса, са били най-търсени през последната година.

Събраните данни помогнаха на компанията да разкрие любимата за всяка страна секс позиция, секс играчка и честотата, с която всяка страна търси секс играчки и секс магазини.

Сн: Pixabay
Сн: Pixabay

Въз основа на проучване на уебсайта, популярността на порното в САЩ се издига много над тази в другите нации – средно 68 милиона порно търсения на месец.

Според FROM MARS месечното търсене на порно от американците е над четири пъти по-високо от второто място в Обединеното кралство – средно 16,6 милиона.
Търсенето на порно от американците е нараснало с 22,3 процента спрямо 2020 г.

Най-търсеният термин в Pornhub в САЩ за 2021 г. беше Hentai, жанр на японско аниме, характеризиращ се със сексуализирани герои, явни изображения и сюжети.

Междувременно бе разкрито и че любимата сексуална позиция на американците е „мисионерската“.

Сн: Pixabay
Сн: Pixabay

В световен мащаб най-често срещаната най-търсена секс позиция е „кучешката“, следвана от „мисионерската“ и „каубойската“.
Над 90 процента от страните в списъка са имали една от тези позиции като свой номер едно. За „кучешката“ се застъпват над 50 процента, разкрива проучването.

Учените обаче са открили, че мъжете, които гледат големи количества материали с обозначение X, страдат от спад в сексуалното представяне и са по-малко способни да угодят на партньорите си.

Те изпитват трудности с интимността и често се чувстват неадекватни, слабо надарени и неспособни да издържат достатъчно дълго.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.