Жена ползва тоалетна хартия за многократна употреба, пере я с дрехите си (ВИДЕО)

Жена шокира интернета, след като разказа, че ползва само тоалетна хартия за многократна употреба и я пере заедно с дрехите си, пише LADbible.

„Намирам обикновената тоалетна хартия за гадна. Определено предпочитам да се измия и подсуша с текстилна кърпа. Имам чувството, че ми дава осигурява повече чистота”, споделя Шанън Роуз.

 

@channonrose1 Don’t mind my eyelash falling off through this whole video 😂 #reusabletoiletpaper #familycloth #zerowaste #ecofriendly #vegan #channonrose #zerowasteliving ♬ original sound – Channon Rose

Семейството й е изхвърлило от употреба всички книжни салфетки, и дори носовете си духат в кърпички за многократна употреба, които също перат с останалите дрехи.

Освен това, домакинството не използва тоалетна хартия. И не, не си бършат зъбите със същите пацали, хейтъри!

Шанън е разработила и свои подложки за дамски превръзки, които успешно продава в онлайн магазина си. Те се радват на успех и някои дами смятат, че намаляват спазмите им по време на месечния цикъл.

Мнозина от последователите ѝ в TikTok я приветстват за решението да се откаже от еднократните хигиенни средства, но възниква и един парещ въпрос относно тоалетната хартия:

“Всичко това е страхотно, но помислили ли сте за ТРАВМАТА, която ще причините на гостите си, които влязат по нужда в тоалетната и там НЯМА ХАРТИЯ?”

На това предвидливата Шанън отговаря:

“Ха-ха! Чувам Ви. Винаги изваждаме еднократна тоалетна хартия, когато вкъщи идват гости.”

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.