Какво искат мъжете

Какво искат мъжете

Всеки мъж търси перфектната жена, въпреки че не винаги успява да я открие. Жените също си търсят перфектен мъж. Но и те не винаги успяват. Не, сериозно!

Златното сечение е и двамата да намерят по нещичко в другия, което да ги удовлетворява – било то външни белези, вътрешни характеристики или портфейлни такива.

Но намирането на „единствената“/“единственият“ е доста трудно занимание, особено в днешния забързан свят.

За да ви спестим време, ето кои са качествата, които един мъж иска жената до него да притежава.

  1. Да обича приятелите/семейството си

Семейството не можем да си го избираме, така че дори и да не се разбирате с всички роднини той ще го преживее. Но мъжете харесват, когато жената цени приятелите си. Здравата връзка със семейството и приятелите говори много за вас.

  1. Чар

Красотата е едно, чарът съвсем друго. Красотата може да се преправи с пари и правилните лекари, чарът обаче не може. Очарованието ви може да се изразява в това да карате околните да се усмихват, да се радват. Чарът може да ви измъкне от много неудобни ситуации. Но за нещастие, това не е нещо, върху което можете да работите, за да подобрите. Или го имате, или го нямате.

  1. Доброта

Ето нещо, за което може да се постараете. Мъжете са като деца. Те искат топла, любяща ръка, която да ги закриля. Добротата със сигурност е най-големият ви актив при търсенето на партньор, мили дами. Мъжете искат добри жени, които да са грижовни, състрадателни и търпеливи. Точно като майките им…

  1. Интелигентност

Никой не отрича, че външният вид е първото нещо, което привлича другия. Но с красотата лесно се свиква. За да просъществува една връзка, в нея трябва да има някакво вълнение, емоция, предизвикателство. Това ни довежда до четвъртото качество, което мъжът търси в жената до себе си – тя да е интелигентна. Когато липсват разговори или когато тези разговори са лишени от дълбочина, мъжът бързо губи интерес. Интелигентността ще победи еднодневните сексуални връзки.

  1. Амбиция

Между здравословна доза амбиция и свръх амбициозност има планина разлика. Жената трябва да се стреми към върхове, но без това да е на цената на всичко. Мъжете харесват амбициозни жени, които имат цели и се стремят да ги постигат. Но не харесват кариеристки, мъжемелачки, които са готови да минат през всеки и всичко, за да успеят.

  1. Постоянство

Както споменахме, мъжете са като деца – те не обичат изненади. Свикнат ли с нещо, ще си го търсят. Затова и жената до тях трябва да е постоянна. И отново – нека да направим разликата между предвидима и скучна, и постоянна. Ако един човек е непостоянен и непредсказуем, е трудно да се предвиди как този човек ще се държи спрямо вас в бъдеще. А това е досадно, независимо колко е красив/а.

  1. Емпатия

Жената трябва да е емпатична, състрадателна и да окуражава партньора си. И това отново се обяснява с факта, че мъжете са като деца. Те искат някой да ги похвали, да им съчувства и да „цунка коляното“, ако се ударят. Схващате идеята. За да имате щастлива и дълготрайна връзка, мили дами, трябва да извадите на повърхността си добродетели. Макар че са „силният пол“, мъжете искат да са с жена, която може да разбере тяхната нежна страна и да им е упора в трудните моменти.

  1. Чувство за хумор

Това е един от основните приоритети за мъжете. Господата работят много, за да отговорят на очакванията на обществото – да изкарват много пари, да издържат семейството си, да са силни. Затова, когато се приберат вечер у дома искат жена им да ги разсмее, да ги разведри. Никой мъж не иска да се прибира при сърдита, кисела жена, която само мрънка.

  1. Има хубаво лице

Стигаме и до външните белези, защото в противен случай тази класация ще стане много еднообразна. Каквото и да си говорим, мъжът иска красива жена. И жената иска красив мъж. Едно от нещата, които мъжете търсят в партньорката си е да има красиво лице. Естествено – красотата е в очите на гледащия. И естествено, че няма как да накарате някой да харесва лицето ви насила. Но това са фактите. Мъжете обръщат внимание на много повече неща, отколкото смятате, дами. В бъдеще може и да не забелязват новата ви прическа, но в началото на връзката мъжът ще види, че имате спанак между зъбите от самолет.

  1. Хубаво тяло

Хубавото тяло безспорно е нещо, за което мъжете се оглеждат. Това обаче не означава непременно кльощаво и с плочки. Мъжете подсъзнателно търсят здраве жена, която може да ги дари с наследници. Затова и искат жена им да има здраво излъчване, да се грижи за себе си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.