Камерън Диас не прокопсала като модел и станала муле

Холивудската звезда Камерън Диас е била „използвана като муле за пренасяне на наркотици” през 90-те години, само няколко седмици преди актьорската ѝ кариера да изгрее с главна женска роля във филма „Маската”.

Embed from Getty Images

В подкаста Second Life тя обяснява, че е събрала достатъчно пари, за да се премести в Париж, но не е имала късмет с намирането на работа там. Във френската столица Диас се опитвала да пробие като модел. А след това е започнала работа като „муле, което пренася наркотици до Мароко”.

Embed from Getty Images

Пред водещата на подкаста Хилари Кер, актрисата казва: „Бях там цяла година и не работих нито ден. Не можах да си намеря работа, за да спася живота си. След това си намерих една работа, но наистина мисля, че бях муле, което пренасяше наркотици до Мароко – кълна се в Бога”.

Embed from Getty Images

Холивудската звезда признава, че не е знаела, че пренася забранени вещества, докато не е пристигнала на летището, и е изпаднала в паника, когато е разбрала.

Случката е от началото на деветдесетте години, когато ѝ бил даден “един заключен куфар, в който бяха моите „костюми”.

Embed from Getty Images

Избягвайки най-малко десетгодишна присъда за трафик на наркотици, Камерън оставя куфара на длъжностните лица, когато се връща обратно във Франция. И посочва това като първата и последната си работа в Париж.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.