Направо от „вимето“: Майка прави масло от кърмата си и храни с него гаджето (ВИДЕО)

Когато човек е настроен новаторски, винаги ще се намери какво да (пре)открие, само мерак да има. Подвизаващата се в TikTok Лора Хол е открила, че може да прави масло от кърмата си и това много я е въодушевило. После явно е открила, че може да храни с него приятеля си, а той е открил, че го харесва, макар и самата тя да смята, че маслото има вкус на повръщано.

Лора пусна и видео, в което показва пътя към постижението си и нарича получения продукт „масло от вимето ми“. Много марково звучи, липсва само краварката в долния ъгъл.

„Не знам дали някога съм била по-горда! Това е моето масло, от моето виме“ – радва се младата майка.

След като изстиска млякото (от… вимето?) тя го оставя да му излезе каймакът, обира го и от него разбива маслото.

Приятелят на Лора харесва биопродукта и с радост си го маже на филийка (така казва човекът, що пък да не му вярваме?), но самата тя не е толкова ентусиазирана за вкуса му и има забележки. Това, че е критична, й прави чест. Всъщност самокритиката й може би доказва, че нейничкият наистина има малко шантав вкус и харесва маслото, а не го казва само за да не я ядоса и да бъде оставен да бие друго масло на ръка до второ нареждане.

„На мен ми изглежда като при оригване, има малко вкус на повърня“ – споделя новоизлюпената мандраджийка.

@laurahall53 My crowning achievement #breastfeeding #breastmilk ♬ original sound – Laura Hall

Майтап, майтап, ама видеото но Лора навърта 1,2 милиона гледания и една камара инфлуенсъри и инфлуенсърки мога само да й дишат прахта през джуките с филърите. Потребителите го приемат различно – от явен ентусиазъм до студено резервираност.

Лора обаче не се впечатлява от отзиви –  тя продължава да развива идеята си. Направила е сладолед от кърмата си и даже го дава на децата си.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.