Огромен заек изгуби катастрофално двубой със състезател по ядене на салата (ВИДЕО)

Сн: Pixabay

Любителят на марулите, заекът Хъни Мега Бъни, е изгубил катастрофално състезанието по ядене на салата, писа „Ройтерс“. Унижените му е нанесено от състезателката по бързо ядене Рейна Хуанг.

Хуанг, която се състезава от 4 години, успя да изгълта кило и половина нарязана салата за 10 минути, докато заекът се стъписа от голямата чиния и не хапна въобще. Двубоят бе организиран в Глендейл, Калифорния, от веригата за салати „Чоп стоп“ .

Изправен пред унизително поражение, отборът Бъни на заека направи смяна с разрешението на организаторите. Вторият заек – Прешъс – също не докосна дори и едно листо от марулената салата.

Собственичката на зайците Луис Мозис, която отглежда зайци от породата Джайънт Флемиш, не е учудена от резултата. Тя обясни, че зайците не се тъпчат с храна наведнъж, като например кучетата, а хрупат по малко през повечето време. Така те изяждат голямо количество храна, но за по-дълъг период.

Хуавг, която извън състезанията изобщо не яде салати, каза, че не е обръщала внимание как се справят съперниците.

По думите й това е било повече предизвикателство към самата нея. Когато се съревновава, тя не обръща внимание на противниците, защото „най-доброто за ме е да дам всичко от себе си“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.