Порно любители, добра новина: Фирма плаща, за да гледате филми за възрастни

Представяте ли си да гледате порно, докато сте на работа? Вероятно няма да ви търпят дълго. Макар че около 5% от британците наскоро признаха, че използват служебните си устройства, за да гледат филми за възрастни.

Но една компания иска да зарадва няколко… любители на тези филми.

Bedbible иска да плаща на един късметлия по 20 долара на час, за да гледа „онлайн порнографски видеоклипове“ и „събира информация и точки от данни“ по определени теми, като секс пози, продължителност, брой оргазми, съотношение мъже – жени, цветове на косите на участниците, езикът, който говорят.

След това данните ще бъдат използвани за изготвянето на „задълбочен доклад за тенденциите/статистическите данни в порно видеоклиповете“, казват от Bedbible.com.

Обявата за работа гласи:

„Искате ли да ви плащат, за да гледате порно? Тогава Bedbible.com има идеалната работа за вас. Потапяме се дълбоко в тънкостите на порното. Имаме нужда от вашата помощ, за да направим това“.

Кандидатите за длъжността „Ръководител на порно изследванията“ трябва само да са на възраст 21 или повече години. Позицията „100% дистанционна“, няма значение къде се намирате по света.

За да кандидатствате, трябва да отговорите на няколко въпроса на сайта на Bedbible.com.

Едуина Кайто, главен създател на съдържание в Bedbible, каза:

„Порнографията е индустрия за милиарди по целия свят, така че стигнахме до идеята, че трябва да научим повече за нея.  Избрахме да проучим най-често срещаните сексуални позиции в топ 100 най-гледаните видеоклипа, за да разберем какви са порно предпочитанията на хората.“

„Сигурни сме, че ще научим някои интересни статистически данни от нашето изследване.“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.