Руският Попай, който си инжектира вазелин в мускулите, иска да прилича на извънземно (ВИДЕО)

Руският Попай, който си инжектира вазелин в мускулите, иска да прилича на извънземно

Човекът, наричан „руският Попай“, който е известен с огромните си изкуствени бицепси, игнорира предупрежденията на лекарите, че има опасност за живота му. Той е искал претърпи нова операция, за да изглежда като „извънземно“.

Бившият руски войник Кирил Терешин е оприличаван на анимационния герой Попай, като инжектира вазелин в ръцете си, за да си направим гигантски мускули.

 

@official_ruki_bazuki♬ оригинальный звук – Руки Базуки


25-годишният мъж стана доста популярен онлайн и събра близо милион последователи в TikTok.

Въпреки това руснакът беше принуден да се подложи на редица коригиращи операции поради проблеми, възникващи от „мъртвите мускули“ в ръцете му.

Въпреки постоянните предупреждения, че има опасност за живота му, Терешин решил да се подложи на нова козметична операция, защото иска да прилича повече на извънземно.

Той показа новата си визия на своите последователи с увеличени устни, филъри за скули, плюс оформяне на долната челюст и чело.

„Аз съм идеално красив мъж“, твърди той.

@official_ruki_bazuki♬ оригинальный звук – Руки Базуки

„Всичко се откроява ясно – устни, брадичка, скули, чело, нос, долна челюст…“

Той добави: „Искам да направя извънземно лице. Вярвам в извънземни, откакто видях НЛО като тийнейджър. Знам, че те съществуват и че са най-мощната раса в целия свят. Имам чувството, че отивам при тях.“

@official_ruki_bazuki♬ оригинальный звук – писюн

25-годишният Терешин вече е премахнал фалшивите си трицепси, но все още не се е отървал от опасните гигантски импланти от бицепса си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.