Сбъднаха се две от най-мрачните предсказания на баба Ванга

Сбъднаха се две от най-мрачните предсказания на баба Ванга

Две от предсказанията на сляпата пророчица баба Ванга се сбъднаха. Всъщност, сигурно сте обърнали внимание, че щом се появи някакво ново събитие в света, веднага изниква и ново предсказание на Ванга. Дали действително пророчицата е предсказала тези неща, никой не знае. Но ето ги:

Твърди се, че е предрекла, че няколко азиатски страни и Австралия ще бъдат засегнати от „интензивни наводнения“. Е, наскоро в Австралия имаше такова наводнение.

Баба Ванга предсказала, че градовете ще бъдат засегнати от суша. Това се случва на много места в момента и в Европа. Португалия е поискала от своите граждани да ограничат използването на вода, а Италия в момента преминава през най-лошата си суша от 50-те години на миналия век.

Твърди, че сред предсказанията й е нов смъртоносен вирус от Сибир, както и нашествие на извънземни, нашествие на скакалци и увеличаване на използването на виртуална реалност.

Ванга е родена през 1911 г. и въпреки факта, че е почина през 1996 г., нейните предсказания все още си намират място в новините.

След смъртта си Ванга оставила предсказания до 5079 години, когато според нея ще настъпи краят на света. Предполага се, че Ванга е предсказала цунамито в Тайланд от 2004 г., преизбирането на Барак Обама, разпадането на Съветския съюз, обединението на Източна и Западна Германия.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.