Секс роботи учат хората как да бъдат по-добри любовници

Сложни роботизирани секс кукли са създадени да помагат на хората да станат по -добри любовници, съобщава Саймън Дюбе, докторант по психология, специализиран в ероботика – изследване на човешкото и машинно еротично взаимодействие. Той казва, че нов клас андроиди може да подобри нашия сексуален живот, като ни направи „по -добри еротични същества“.

Според експерта по секса киборгите, които могат да разпознаят и разберат емоциите ни и да реагират на тях, ще позволят на хората да „изследват сексуалните фантазии“ безопасно и ще ни помогнат да „научим какви са нашите сексуални предпочитания“. Те могат също така да поемат от родителите и учителите обяснение на секса на децата.

Дюбе казва, че сексуалните роботи могат да осигурят подкрепа не само като сексуални партньори.

„Тази технология може да ни помогне да станем по -добри еротични същества, като ни научи да станем по -добри любовници и сексуални партньори. Трябва да спрем да мислим за взаимоотношенията си с машини като за нещо, което използваме – те могат да бъдат проектирани да ни помогнат да разберем какви са нашите еротични предпочитания“ – каза специалистът.

Сн: Pixabay

Понякога обаче потребителите искат различни преживявания – и тук секс роботите могат да бъдат революционни, счита 27 -годишният експерт, който е в последната година на докторантурата си в университета „Конкордия“ в Монреал, в канадската провинция Квебек.

По думите чу роботи могат да помогнат в обучението на децата за секса.

„Децата може да са срамежливи, а вкъщи родителите не са наистина подготвени да учат децата си на секс. Така че защо да не проектираме технология, която помага да се обучава у дома?“ – пита ученият.

Той обясни:

„Сексуалната роботика е все още в начален стадий, но партньорите във виртуалната реалност са по -евтини и по -реалистични и могат да бъдат коригирани и персонализирани. В момента компаниите инвестират в емоционално разпознаване и производство на естествен език, за да установят емоционални връзки с машините. Те търсят начини да открият емоциите на хората, така че роботът или виртуалният партньор да разпознае тези чувства и да реши как да реагира.“

Саймън Дюбе бе съпредседател на 6-ия международен конгрес за любовта и секса с роботи – академична конференция за индустрията на секс -технологиите, която се проведе между 17 и 20 август 2021 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.