Секс срещу разкош: Как студентки стават елитни проститутки

Тя внимателно плъзва презрамките на малката си черна рокля и извива розовите си устни в срамежлива усмивка, докато наблюдава образа си в огледалото. Може би той дори нямаше да забележи роклята и как стои на фона на светлата й кожа с цвят на слонова кост, когато я разсъблича припряно. Но това едва ли има значение – тялото й плаща цената за скъпата рокля, която той е донесъл от пътуването си до Париж миналия месец.

Той е нейният клиент и тя е избрала да бъде негова компаньонка.

Проституцията е незаконна в Индия, но милиони нещастни момичета са принудени да я практикуват. Има обаче все по -голям брой жени, които търгуват с телата си доброволно. Да, говорим за компаньонки от висок клас.

Сн: Pixabay

24-годишната Каджал Верма е студентка в един от престижните университети в Делхи. Още преди да завърши образованието си, тя е намерила своята „перфектна“ работа, която предлага удобно работно време и страхотни пари.

„Аз принадлежа към семейство от средна класа от Северна Индия и не мога да си позволя пищен начин на живот, без да работя някъде. Използвам свободното си време, за да спечеля малко пари “, казва Каджал, докато се хваля с нов мобилен телефон, който е купила наскоро.

Индийското общество съди хората по тяхната професия. Лекарят или инженерът може да се счита за изключително уважавана професия, докато художникът или танцьорът може да не се оценяват много добре като избор на занятие.

Едно момиче, което стои вкъщи по цял ден, може да се счита за „идеална“ жена, докато друго, което се прибира късно вкъщи, може да доведе до някои клюки и спекулации в квартала. Нека дори не влизаме в дискусията за това какво би си помислило обществото за момиче, което става проститутка по избор!

Сн: Pixabay
Сн: Pixabay

Каджал е една от онези проститутки с висока цена, които са влезли в тази професия по избор и нямат никакво притеснение за това.

„Вие продавате мозъка си, ние продаваме тялото си. За какво става дума? Чувствам, че нашето общество все още е много предразсъдъчно. Ако момче и момиче отидат на среща на сляпо и в крайна сметка правят секс – това е добре. Но ако човекът плати на момичето за секс, това става неетично“ – казва тя.

С клиентела, която включва бизнесмени, инженери, адвокати, лекари, архитекти и други от образованите среди, Каджал смята, че никоя друга професия не би й осигурила такова положение. Тя чувства, че работата й е много повече от секс. Изисква подход и – не на последно място – владеене на езици.

„И разбира се, харча добра сума пари всеки месец, за да поддържам форма и да се грижа за кожата си. Дрехите и гримът обикновено са подарени от моите клиенти“ – разкрива тя.

Подобна е историята на Ниша Капур, 26-годишна служителка в кол център. Тя се мести в Делхи, след като завършва дипломирането си и годишният й доход не е достатъчен, за да й купи всичко, което желае. Един ден, заведена на парти от висок клас, тя среща „красив“ бизнесмен и така започна с тази професия.

Преди това й се налагало да иска пари от родителите си в края на месеца.

„Затова започнах да предлагам приятелството си на мъже срещу пари. Обикновено отнема 20 минути, за да се почувства той удобно и да започне разговор, преди да започнем действието. Трябва да кажа, че през всичките тези години съм срещала някои наистина добри мъже“, споделя Ниша.

Сн: Pixabay

Елитните проститутки не очакват разбиране от семействата си.

„Невъзможно е те да разберат. Само моите приятели, които са в същия бизнес, знаят за това. Понякога може да бъде много самотно, тъй като не можеш да споделиш с близките си “, казва Каджал.

Професията на компаньонката със сигурност има свои собствени проблемни области.

Най -трудната част от работата ми е да се спра да се привързвам емоционално към някого. Трябва също така да се уверя, че моят клиент не развива никакви чувства към мен. Много от тях са женени и това може да стане наистина сложно “, разкрива Ниша.

Каджал освен това казва, че клиентите й понякога изискват твърде много от нея, което може да бъде много скъпоструващо.

Мъжете са луди по BDSM (еротични практики, включващи връзване, мазохизъм, доминиране и др. – бел. ред.) в наши дни, въпреки че доста от тях дори не знаят какво точно означава. Също така трябва да се уверя, че винаги използваме защита – нещо, което мнозина първоначално отказват. “

Сн: Pixabay

Според правителствената статистика в страната има над два милиона секс работници. Само част от тях, като Ниша и Каджал, се занимават с проституция по свой избор. Това създава наистина тъжна картина за останалите. Ще помогне ли легализирането на проституцията?

Ниша има свое мнение. Страхува се, че повишаването на конкуренцията ще затрудни работата й, а безопасността е друг спорен въпрос.

„Може да помогне на другите, но не и на момичета като мен. Легализирането му няма да ни даде ново уважение. Ние сме част от нетолерантно общество, което убива хората заради техните хранителни навици. Когато проституцията стане открита, няма да бъда шокиран да прочета новини за компаньонка, изгорена жива на улицата. Правителството просто ще изкара от нас тежък данък и няма да предложи нищо, дори защита, в замяна. Всичко изглежда добре само на хартия! Но да, сърцето ми е до всички онези жени, които живеят в мръсни публични домове, страдат от болести, предавани по полов път, и са принудени да го правят.“

По думите й „нищо не може да бъде по -ужасно“ от съдбата на такива проститутки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.