Тузаря яко го закърши

Актьорът, влязъл в култовия образ на Тузаря от „Сексът и градът“ – Крис Нот – яко го закърши, след като две жени го обвиниха в сексуален тормоз.

При два отделни случая – единият през далечната 2004, а другият през 2015г. – Нот изнасилил две млади момичета.

Embed from Getty Images

Разказите им се появиха две седмици, след като славата на Нот шеметно се възроди заради продължението на емблематичния сериал „И просто така“. Героят на Нот и в сериала е секс символ, който върти жените, за сметка на чувствата на Кари Брадшоу (Сара Джесика Паркър).

Оказва се обаче, че работата му съвсем не е чиста и в истинския живот.

  • Обвиненията

Двете жени, използвали псевдонимите Зоуи, сега на 40г., и Лили, сега на 31 години, твърдят, че Тузарят е правил секс с тях „отзад“, пред огледало. Първото сексуално посегателство се е случило през 2004г., а второто – през 2015г. – три години, след като Нот сключи брак с Тара Уилсън, от която има две деца.

Embed from Getty Images

Едното нападение е станало в апартамента му в Лос Анджелис, а второто в имота му в Ню Йорк.

Прави впечатление обаче, че и двете дами съвсем не са се дърпали.

През 2004г. Зоуи отишла със своя приятелка, доброволно, в дома на Нот, за да се чипкат в басейна му. Тогава актьорът й препоръчал книга (не се уточнява коя, но едва ли е някоя за морал) и й я заел. Няколко дни по-късно си я поискал обратно, а Зоуи безропотно се върнала в дома на „кумчо Вълчо“.

Embed from Getty Images

Дала ли му е повод да си мисли, че може да правят секс, била ли е пленена от известността му или просто той е мръсник, не е ясно. Жената казва, че преживяването е било изключително болезнено за нея – и физически, и психически, дори се е наложило да я шият в болница.

При другия случай, палава сервитьорка се усуквала около Нот в нощен бар в Ню Йорк. За това признава самата тя.

„Бях поласкана (от вниманието му-бел.ред.). Знаех, че е женен, което ме е срам да призная“, разказва Лили.

Embed from Getty Images

Нот явно е разчел сигналите й и я поканил да опита колекцията му от уиски. Колкото и пошло да ви се струва това предложение, Лили явно не се е посвенила да отиде в дома на известния актьор, където той я изнасилил, по нейни думи.

  • Тузарят умря, да живее Тузарят

Нот отрича обвиненията им за сексуален тормоз, но признава, че е имал срещи с тези жени. Дали той наистина е самозабравил се мръсник, или и двете жени искат да се докоснат до неговата слава, не е ясно. Сигурно истината е някъде по средата. Факт е обаче, че със сигурност съсипаха кариерата на Нот. Героят му на Тузара умря в сериала, също като актьорската му кариера.

Embed from Getty Images

Актрисите, които изпълняват главните роли в хитовия сериал „Сексът и градът“, подкрепиха жените, които обвиниха в сексуално насилие техния колега от продукцията Крис Нот, познат на феновете като Тузаря. Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис заявиха, че са „дълбоко натъжени“ да чуят подобни обвинения.

„Подкрепяме жените, които се появиха и споделиха болезнените си преживявания“, казват трите актриси в съвместно изявление.

67-годишният Нот е женен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.